Η Lexus κάνει υβριδικά τα F μοντέλα της

Σχετικά άρθρα

Η Lexus πήρε την απόφαση να “ηλεκτρίσει” τους κινητήρες των F μοντέλων της. Η δήλωση αυτή έγινε από τον πρόεδρο της εταιρίας, Yoshihiro Sawa, ο οποίος πρόσθεσε πως οι υβριδικοί κινητήρες θα συμβάλουν ώστε η Lexus να μπορεί να ανταγωνιστεί καλύτερα τους Γερμανούς αντιπάλους της.

Τα F μοντέλα είναι πολύ σημαντικά. Δεν είμαστε κολλημένοι στους V8 και στους V10 κινητήρες. Είναι σημαντικό να δούμε το μέλλον και ο υβριδισμός είναι η λύση του σήμερα, στη μεταβατική περίοδο που διανύουμε.

Σήμερα, αρκετοί χαρακτηρίζουν τα ηλεκτρικά ως τάση. Αλλά ποιος ξέρει σε τρία χρόνια; Στους ανθρώπους αρέσει ο ήχος και η δυναμική των κινητήρων εσωτερικής καύσης. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιμείνουμε στην λύση των ηλεκτροκινητήρων όταν πρόκειται για την παροχή συναισθημάτων.

Η Lexus παράλληλα σκέφτεται να προσφέρει στην αγορά την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του UX, αλλά το μοντέλο δεν έχει πάρει για την ώρα το πράσινο φως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...