Η Porsche 911 Speedster Concept περνά στη παραγωγή

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο μήνα η Porsche αποκάλυψε την 911 Speedster Concept και τώρα μαθαίνουμε πως τελικά θα την περάσει στη παραγωγή.

Η 911 προσφερόταν σε Speedster έκδοση στις εκδόσεις 930, 964 και 997, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό την διθέσια καμπίνα, το κομμένο παρμπρίζ και το κάλυμμα στο πίσω μέρος.

Το πρωτότυπο φορά τον 4,0-λιτρο boxer κινητήρα της 911 GT3 απόδοσης 500 ίππων στις 9.000 σ.α.λ που συνεργάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Βασίζεται στο σώμα της 911 Carrera 4 Cabriolet, έχοντας ωστόσο το σασί της 911 GT3, διαθέτοντας νέο μικρότερο παρμπρίζ, τοποθετημένο σε πιο επιθετική γωνία, ενώ στο πίσω μέρος δεν υπάρχουν καθίσματα, μιας και εκεί υπάρχει το double-bubble κάλυμμα κατασκευασμένο από carbon που κρύβει και ένα νέο rollbar.

https://www.youtube.com/watch?v=QrntxEN07cw

Η Porsche 911 Speedster Concept κάνει εκτενή χρήση carbon, φέρει νέας σχεδίασης πλαϊνούς καθρέπτες και είναι βαμμένη σε ασημί και λευκό χρώμα, με το νούμερο “70” να βρίσκεται στις πόρτες. Αλλαγές υπάρχουν και στα φωτιστικά σώματα, ώστε αυτά να μοιάζουν παλιά αγωνιστικά φωτιστικά σώματα. Υπάρχουν μονομπούλωνες Fuchs σχεδίασης ζάντες 21″, μικρότερα πλαϊνά παράθυρα και ένα clip-in κάλυμμα οροφής. Η εξάτμιση τιτανίου προέρχεται από το τμήμα GT της Porsche στο Weissach.

Στο εσωτερικό υπάρχουν carbon bucket καθίσματα επενδυμένα με καφέ δέρμα ανιλίνης, ενώ έχουν αφαιρεθεί ο κλιματισμός, το ηχοσύστημα και το σύστημα πλοήγησης, προκειμένου να μειωθεί το βάρος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Porsche έδωσε το video της Taycan Turbo GT που διέλυσε το ρεκόρ της Tesla στο Nurburgring

Στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας η Porsche παρουσίασε την πιο πιο ακραία έκδοση της Taycan, την Turbo GT, και σήμερα η γερμανική εταιρία δημοσίευσε...

Porsche: Το καλοκαίρι η παρουσίαση της υβριδικής 911

Το Νοέμβριο του 2018, η Porsche αποκάλυψε την όγδοη γενιά της 911 (992), με τη γερμανική εταιρία να ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του θρυλικού...

Techart GTstreet R Touring. Μια 911 Turbo S με 800 άλογα

Η Techart παρουσίασε το GTstreet R Touring πακέτο για την Porsche 911 Turbo S. Εξωτερικά δαθέτει νέο bodykit αποτελούμενο από περισσότερα από 40 εξαρτμήματα,...
Autoblog.gr