Η Amalgam παρουσιάζει μια ακόμη εξαιρετική μινιατούρα. Πρόκειται για ένα πιστό αντίγραφο της McLaren Senna, σε κλίμακα 1:8, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακριβώς ίδιο με την πραγματική Senna, μιας και έχει δημιουργηθεί από τα αυθεντικά CAD σχέδια της McLaren, με τους μηχανικούς της βρετανικής εταιρίας να επιθεωρούν το τελικό αποτέλεσμα.

Η μινιατούρα που βλέπεις είναι η Limited Edition με κόστος τα 7.612 ευρώ. Είναι βαμμένη στο McLaren Orange πορτοκαλί χρώμα, έχει carbon μέρη, γκρι ζάντες και μπλε δαγκάνες φρένων.

Η Bespoke έκδοση κοστίζει 9.031 ευρώ και προσφέρει μια σειρά μοναδικών επιλογών σε χρώματα, εσωτερικών επενδύσεων, ζαντών κτλ. Τέλος η Bespoke Plus έκδοση κοστίζει 10.375 δολάρια και διαθέτει ακόμη περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης χρωμάτων και υλικών στη καμπίνα.

Οι άνθρωποι της Amalgam χρειάστηκαν περισσότερες από 3.000 ώρες προκειμένου να αναπτύξουν τη μινιατούρα μήκος 60 εκατοστών. Πλέον η κάθε μια χρειάζεται 300 ώρες να κατασκευαστεί στο χέρι.

 • gronholm89

  Πραγματικά είναι σαν αληθινή !!

 • gv

  οντως εχει απιστευτη λεπτομερεια αλλα δε θα αγοραζα ποτε κατι τετοιο..

  • σκεφτεσαι σαν κοινος θνητος για τα γουστα πλουσιων!!!!!! λογικο!!!!

 • Renesis1

  Εκπληκτική λεπτομέρεια για μινιατούρα εντός και εκτός, το λες και ίδιο με το πραγματικό. Αλλά το κόστος είναι εξωπραγματικό και με τα ίδια λεφτά αγοράζεις κανονικό αυτοκίνητο. Παρόλο που είμαι φανατικός συλλέκτης μοντελισμού, πιστεύω οτι ακόμα και για μια εξαιρετική κατασκευή σαν αυτή, τα 10.000+ είναι πάρα πολλά χρήματα..

 • xtra

  τεραστια παντως ! ακου 60 εκατοστα μηκος !