Μπορεί η τύχη να γύρισε την πλάτη, σε έναν 20χρονο φοιτητή στις ΗΠΑ, αλλά το πείσμα του, τελικά του βγήκε σε καλό. Σε πολύ καλό για την ακρίβεια. Ο Walter Carr ήταν έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα του δουλειά σε μία εταιρία μετακομίσεων, όμως την παραμονή το αυτοκίνητό του χάλασε και την επόμενη μέρα έπρεπε να πάει από το Χόμγουντ της Αλαμπάμα στο Πέλχαμ.

Αφού προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα, να βρει άλλους τρόπους για να πάει στο ραντεβού και αφού η περίπτωση να ενημερώσει το γραφείο ότι δεν μπορεί να μεταβεί στο σπίτι δεν υπήρχε, αποφάσισε να πάει με τα πόδια, ξεκινώντας από τα μεσάνυχτα για τον προορισμό του, καθώς η απόσταση που έπρεπε να διανύσει ήταν 32,1 χιλιόμετρα.

Στην διαδρομή, γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα, τον σταμάτησε ένα περιπολικό και αφού έμαθε την ιστορία του, ανέλαβε να τον πάει στον προορισμό του, αφού πρώτα τον κέρασε πρωινό για να πάρει δυνάμεις.

Μάλιστα, όταν έφτασαν εκεί, ο αστυνομικός ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες για το τι είχε περάσει ο 20χρονος, στον οποίο προτάθηκε να πάει στο δωμάτιο και να ξαπλώσει λίγο, πριν έρθουν τα υπόλοιπα μέλη της μεταφορικής. Ο Carr όμως ήταν αρνητικός και έπιασε αμέσως δουλειά.

Φυσικά, ενημερώθηκαν οι άνθρωποι της εταιρίας και ο διευθυντής αποφάσισε να του δώσει το αυτοκίνητό του για να μετακινείται. Μάλιστα δεν έμεινε εκεί… Ξεκίνησε μια καμπάνια στο GoFundMe, προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα και να πάρει ένα καινούργιο όχημα, κάτι που θα γίνει μιας και ήδη έχουν μαζευτεί 71.285 δολάρια! Ο Carr συγκλονισμένος από την γενναιοδωρία των ανθρώπων που θέλησαν να τον υποστηρίξουν, αποφάσισε πως επιπλέον δωρεές πέραν του ποσού των 66.292 δολαρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Birmingham Ed Foundation