Το αλφαβητάρι της Formula 1

Σχετικά άρθρα

O μαγικός κόσμος της F1 αποτελεί συχνά σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Πρόκειται για ένα σπορ που αξιοποιεί την επιτομή της τεχνολογίας και στο οποίο λαμβάνουν μέρος οι πιο ταλαντούχοι και παράτολμοι οδηγοί του κόσμου. Πολλές φορές οι κανονισμοί είναι δυσνόητοι για τους μη μυημένους, πράγμα που ίσως να αλλάξει με το βίντεο “ABC of… Formula 1”.

Πρόκειται για ένα αναλυτικό αλφαβητάρι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που προσφέρει απαντήσεις σε προφανείς αλλά και πιο ψαγμένες ερωτήσεις. Που φωτίζει αθέατες πλευρές του πιο συναρπαστικού σπορ στον πλανήτη και που εξηγεί πως είναι η ζωή στον κόσμο των 370+ χιλιομέτρων την ώρα.

Μέσα σε 28 λεπτά, «ντυμένα» μερικές από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες από Grand Prix του σήμερα αλλά και του παρελθόντος, μπορείς να μάθεις τα πάντα για την F1: την ορολογία, τη μορφή των αγωνιστικών τριημέρων, τους αριθμούς που συνοδεύουν μηχανές και ανθρώπους.

Να ξεναγηθείς στα άδυτα των εγκαταστάσεων των ομάδων και να δεις με τη βοήθεια εντυπωσιακών γραφικών πως σχεδιάζονται τα μονοθέσια αλλά και πως κατασκευάζονται και συναρμολογούνται τα 12.000 μέρη τους. Να γνωρίσεις τους ήρωες που βρίσκονται στο πάνθεον του σπορ αλλά και τους αφανείς ήρωες που τους έχουν βοηθήσει να κατακτήσουν την κορυφή. Με τον νικητή 8 Grand Prix, Mark Webber, σε ρόλο αφηγητή και λόγια από προσωπικότητες-κλειδιά στην επιτυχία ομάδων.

Μπορείς να δεις το video πατώντας εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...