Στις αρχές του χρόνου, η Tata παρουσίασε στην έκθεση Auto Expo στο Νέο Δελχί το H5X concept, και σήμερα η Ινδική αυτοκινητοβιομηχανία μας teasάρει την έκδοση παραγωγής του. Αυτό ονομάζεται Harrier, και θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα “Optimal Modular Efficient Global Advanced Architecture”, που αναπτύχθηκε από την Jaguar Land Rover. Η Tata λέει πως η πλατφόρμα δανείζεται αρκετά στοιχεία από την πλατφόρμα Land Rover D8, που χρησιμοποιούνται από τα Discovery Sport, το Range Rover Evoque και το Jaguar E-Pace.

Το Tata Harrier προορίζεται για τις αγορές της Ινδία, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Μηχανικά πιθανότατα θα φοράει έναν 2-λιτρο πετρελαιοκινητήρα, της Ingenium οικογένειας, ο οποίος θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ιπποδύναμης, ενώ θα συνδυάζεται με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο, στέλνοντας την κίνηση είτε στους εμπρός τροχούς είτε σε όλους.

Σχεδιαστικά, το αυτοκίνητο θα φέρει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Impact 2.0 με μυώδη φτερά, LED φωτιστικά σώματα, με τις διαστάσεις του concept να ήταν 4.575 χλστ. σε  μήκος, 1.960 χλστ. σε πλάτος, 1.686 χλστ. σε ύψος και μεταξόνιο στα 2.740 χλστ.