Η Hyundai θέλει να προσφέρει “πιο σέξι” σχεδίασης αυτοκίνητα από αυτά της Alfa Romeo

Σχετικά άρθρα

Ο Sangyup Lee, αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Hyundai, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως επιθυμία τους είναι να προσφέρει πιο σέξι σχεδίασης αυτοκίνητα από αυτά της Alfa Romeo και της Maserati. Ο Lee βρίσκει τα αυτοκίνητα των δύο ιταλικών αυτοκινητοβιομηχανιών ως “πραγματικά σέξι”, πιστεύοντας πως ακόμη και οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες αντλούν έμπνευση από αυτά.

Όπως τόνισε, στόχος τους είναι τα μελλοντικά αυτοκίνητά της κορεατικής εταιρίας να έχουν “έναν πιο εκφραστικό και συναισθηματικό” σχεδιασμό. Ο Lee ήταν υπεύθυνος για την σχεδίαση της πέμπτης γενιάς της Camaro, της έκτης γενιάς της Corvette, όπως και του Bentley EXP 10 Speed ​​6 concept.

Πολλές είναι οι αυτοκινητοβιομηχανίες που κάνουν όλη τη γκάμα των μοντέλων τους να έχουν ενοποιημένο σχεδιασμό. Η Hyundai θέλει να το αλλάξει και να προσφέρει αυτοκίνητα που δεν θα μοιάζουν μεταξύ τους, μη έχοντας έτσι ένα “κοινό οικογενειακό look”. Ο Lee πρόσθεσε πως κάθε μοντέλο της Hyundai θέλει να έχει την δική του προσωπικότητα, με το μόνο κοινό που θα υπάρχει θα είναι η γρίλια, που θα λειτουργεί ως σήμα κατατεθέν, αλλά θα έχει διαφορετικές εκφάνσεις σε κάθε μοντέλο.

Η νέα σχεδιαστικά γλώσσα της Hyundai παρουσιάστηκε με το Le Fil Rouge concept στην έκθεση της Γενεύης νωρίτερα μέσα στο έτος.

Στόχος του Lee είναι να κάνει τα μοντέλα της Hyundai να είναι γνωστά για τον σχεδιασμό αλλά και για την αξία τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Hyundai Santa Cruz

H Hyundai παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Santa Cruz, με το pickup να αποκτά νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και στο εσωτερικό...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr