Μπολόνια: Χάος μετά από τροχαίο. Εκρήξεις, κατάρρευση γέφυρας, δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Σχετικά άρθρα

Χάος προκλήθηκε στον αυτοκινητόδρομο Μπόργκο Πανιγκάλε της Μπολόνια κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης, σήμερα το μεσημέρι, λόγω της σφοδρής σύγκρουσης δύο φορτηγών που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί μια γιγαντιαία έκρηξη.

Από το τρομακτικό ατύχημα έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, ενώ άλλοι 55 τραυματίστηκαν, οι 14 εκ των οποίων νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ένα φορτηγό που μετέφερε αυτοκίνητα συγκρούστηκε με βυτιοφόρο, ενώ τα δύο οχήματα κινούνταν σε γέφυρα του αυτοκινητοδρόμου.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε έκρηξη και στη συνέχεια φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε και σε άλλα οχήματα που βρίσκονταν κοντά, από τα οποία ακούστηκαν οι μικρότερες εκρήξεις. Παράλληλα κατέρρευσαν τμήματα της γέφυρας της περιφερειακής οδού Casalecchio, πάνω στην οποία σημειώθηκε το δυστύχημα.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την αυτοκινητόδρομο, όπως και τη γύρω περιοχή του Borgo Panigale, στα προάστεια της Μπολόνια, όπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...