Η πρώην βάση της βρετανικής Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) στο Bicester φιλοξενήσει αρκετές εκδηλώσεις ιστορικών και μη αυτοκινήτων τα τελευταία πέντε χρόνια, καθώς έχει αγοραστεί από 35 ανθρώπους, λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων και εξειδικευμένοι τεχνικοί.

Σύμφωνα με τα σχέδια τους, σύντομα η έκταση του Bicester Heritage θα μετατραπεί σε ένα εκπληκτικό και μοναδικό θέρετρο αυτοκινήτων. Και αυτό γιατί στην έκταση των 1.719 στρεμμάτων κατατέθηκαν τα σχέδια για την ανέγερση πεντάστερου ξενοδοχείου 344 δωματίων, καθώς και μιας ιδιωτικής πίστας.

Το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε από τον κορυφαίο Βρετανό σχεδιαστή και petrolhead Dexter Moren, ο οποίος χρησιμοποιεί τις διαστάσεις και τον προσανατολισμό των υπόστεγων C-Type του 1936 της έκτασης. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει εκτεταμένο χάλυβα, που θα καλύπτει την καμπύλη του κτιρίου με το σχέδιο να τιμά το παρελθόν του Bicester ως κέντρο εκπαίδευσης. Ο σχεδιασμός του κτιρίου θα ακολουθήσει τις γραμμές των παρακείμενων υπόστεγων, αλλά θα έχει ένα σύγχρονο σχέδιο.

Φυσικά, το ξενοδοχείο θα διαθέτει εστιατόριο, μπαρ, μεγάλο προαύλιο, γυμναστήριο, πισίνα και σάουνα, και θα προσφέρει εντυπωσιακή εμπειρία για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, με αυτοκίνητα του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Στο τετράπλευρο αίθριο του ξενοδοχείου θα υπάρχουν περιστρεφόμενες οθόνες.