Έαν θες να γυρίσεις όλον τον κόσμο, τότε πρέπει να το κάνεις με αυτό το Unimog

Σχετικά άρθρα

Το όνομά του Explorer XPR440 και είναι κατασκευασμένο από την εταιρία EarthCruiser, και όπως βλέπεις είναι τέλειο. Με βάση το Unimog U430, η Αυστραλιανή εταιρία το έχει μετατρέψει στο απόλυτο τροχόσπιτο, καθώς διαθέτει όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού. Έτσι, μέσα του θα βρεις άνετα κρεβάτια, ψυγείο, φουρνάκι, τουαλέτα, ντουζιέρα, ακόμα και πλυντήριο ρούχων.

Μηχανικά, εκτός από την μεγάλη απόσταση από το έδαφος, τη μόνιμη τετρακίνηση, το κλείδωμα των διαφορικών και τις κοντές σχέσεις, το Unimog διαθέτει 140 ενσωματωμένες λειτουργίες, μια εκ των οποίων είναι το υδραυλικό σύστημα ανύψωσης τεσσάρων σημείων για την αφαίρεση των τροχών (αν είναι απαραίτητο). Όλες ελέγχονται από την οθόνη αφής μέσα στο όχημα.

Ακόμα, μπορεί να μεταφέρει 800 λίτρα καυσίμου, χαρίζοντας του αυτονομία πάνω από 3.500 χιλιόμετρα, ενώ υπάρχει δεξαμενή 860 λίτρων για νερό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...