Hyundai-Kia: Τεχνολογία ώστε οι μπροστά και πίσω επιβάτες να ακούνε άλλη μουσική

Σχετικά άρθρα

Πόσες φορές σου έχει τύχει να θέλεις να ακούσεις άλλη μουσική ενώ οδηγείς και οι πίσω επιβάτες να θέλουν να ακούσουν κάτι διαφορειτκό.

Η Hyundai και η Kia θέλουν να δώσουν τέλος στο παραπάνω πρόβλημα και ετοιμάζουν την τεχνολογία SSZ, με το όνομα να προέρχεται από τα αρχικά των λέξων Separated Sound Zone. Το σύστημα μπορεί να δημιουργήσει ξεχωριστές ζώνες ήχου μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς την χρήση ακουστικών.

Έτσι οι πίσω επιβάτες, ο συνοδηγός και ο οδηγός μπορούν να ακούνε διαφορετική μουσική, αναλόγως των δικών τους επιλογών. Το σύστημα χρησιμοποιεί την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, ενώ επιτρέπει στους επιβάτες να συνομιλούν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις δύο κορεατικές εταιρίες, εργάζεται επί σειρά ετών πάνω στο συγκεκριμένο σύστημα, το οποίο αναμένει να το περάσει στη παραγωγή μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...