Έχουν περάσει κάτι παραπάνω από 4,5 χρόνια από την στιγμή που ο Michael Schumacher χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι καθώς έκανε σκι στο θέρετρο Méribel της Γαλλίας. Από τότε πολλά έχουν γραφτεί για την κατάσταση της υγείας του, αλλά τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, καθώς η οικογένεια του έχει επιλέξει -ορθώς κατά προσωπική άποψη- να μην σχολιάζει τα διάφορα δημοσιεύματα, ούτε να ανακοινώνει πληροφορίες για την πορεία της αποθεραπείας του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Μέχρι τώρα η αποθεραπεία του γίνεται σε ειδικό χώρο στο σπίτι του στην Ελβετία, ο οποίος έχει μετατραπεί σε υπερσύγχρονο νοσοκομείο.Σύμφωνα, όμως, με το ελβετικό μέσο L’illustré, ο Schumacher θα συνεχίσει το στάδιο της αποθεραπείας του στην Μαγιόρκα, όπου η γυναίκα του Corinna αγόρασε την πρώην κατοικία του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Florentino Perez.

Σύμφωνα με την πηγή, η οικία κόστισε περίπου €30 εκατομμύρια και βρίσκεται στην περιοχή Andratx. Η ιδέα της μετακίνησης (δεν είναι απολύτως σαφές αν είναι οριστική ή προσωρινή) είναι ότι το ευχάριστο κλίμα της Μαγιόρκα μπορεί να βοηθήσει την ανάκαμψη του Schumacher. Μακάρι θα πω εγώ…