Στο φετινό Pebble Beach αυτή η Ferrari 275 P του 1963 θα αναζητήσει νέο ιδιοκτήτη. Πρόκειται για τελευταία Ferrari με εργοστασιακή υποστήριξη που πήρε τη νίκη στον φημισμένο αγώνα 24 ωρών του Le Mans, πριν από περισσότερο από μισό αιώνα.

Η 275P πήρε τη νίκη στο Le Mans το 1964, σηματοδοτώντας την όγδοη και τελική νίκη για την εργοστασιακή ομάδα Ferrari. Την επόμενη χρονιά, η North American Racing Team (N.A.R.T) θα κέρδιζε με μια 250LM, αλλά η 275P είναι η τελευταία Ferrari που έχει κερδίσει το Le Mans με εργοστασιακή υποστήριξη, καθιστώντας το ένα από τα πιο ιστορικά και πιο σημαντικά αγωνιστικά οχήματα της Scuderia.

Το αυτοκίνητο μετά τη νίκη στο Le Mans, ταξίδεψε στις ΗΠΑ όπου και συμμετείχε σε διάφορους αγώνες όπως στο Road Atlanta 500 και στον 12ωρο του Sebring. Μόλις αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, βρέθηκε στη συλλογή του Pierre Bardinon, ενός διάσημου συλλέκτη που κατείχε πολλά σπάνια μοντέλα της Ferrari. Δική του ήταν η 335 S Scaglietti που πέρυσι το 2016 για περισσότερα από 35 εκατομμύρια δολάρια.