Η Kia teasάρει το νέο Proceed

Σχετικά άρθρα

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του Proceed Concept, η Kia δίνει σήμερα την πρώτη teaser φωτογραφία της έκδοσης παραγωγής του μοντέλου, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 13 Σεπτεμβρίου σε ένα ειδικό event, για να κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Οκτωβρίου κατά την διάρκεια της έκθεσης του Παρισιού.

Το νέο Kia ProCeed συνδυάζει την εκπληκτική σχεδίαση με τους χώρους και την ευελιξία ενός tourer με ένα πεντάθυρο shooting brake αμάξωμα. Η κορεάτικη εταιρία χαρακτηρίζει το Proceed ως ένα εκτεταμένο hatcback και στοχεύει στη διατήρηση της σπορ εμφάνισης του τρίπορτου pro cee’d, αλλά και στη πρακτικότητα των πίσω θυρών και του μεγάλου πορτμπαγκάζ.

Έτσι, το Proceed αντικαθιστά το 3-θυρο αμάξωμα, καθώς η νέα γενιά του μοντέλου δεν προσφέρεται σε τέτοιο. Το μοντέλο, όπως ξέρεις, είναι δημιουργία του ευρωπαϊκού κέντρου σχεδιασμού της Kia στη Γερμανία και αντιπροσωπεύει μια μοναδική πρόταση για την κατηγορία.

Διάβασε ακόμα

Test Drive: Πρώτη δοκιμή του νέου Kia Ceed στην Πορτογαλία

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...