Στην αγορά των Η.Π.Α. το Juke αποτελεί ήδη παρελθόν, καθώς από τις αρχές του μήνα έχει αντικατασταθεί με το Kicks. Στην Ευρώπη, όμως, το εκκεντρική αστικό crossover θα συνεχίσει να κυκλοφορεί για λίγο ακόμα, καθώς η δεύτερη γενιά του μοντέλου θα παρουσιαστεί τους ερχόμενους μήνες και σύμφωνα με τον παγκόσμιο σχεδιαστή της ιαπωνικής εταιρίας, Alfonso Albaisa, αυτό θα υιοθετεί νέο σχεδιασμό που δεν θα θυμίζει οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Nissan.

Πιο συγκεκριμένα, ο Albaisa δήλωσε ότι το όχημα έχει σχεδιαστεί στο κέντρο της Nissan στο Λονδίνο και αρνήθηκε τις φήμες που έλεγαν ότι το αυτοκίνητο στάλθηκε πίσω για επανασχεδιασμό κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του.

Δεν μοιάζει ούτε με το IMx, ούτε με το νέο Leaf. Είναι ένας αστικός μετεωρίτης με μια περίεργη εμφάνιση. [Το Juke] θα έρθει σύντομα. Αλλά δεν “στάλθηκε πίσω”. Δεν είμαι σίγουρος από πού ήρθε η ιστορία. Είναι ένα πολύ cool αυτοκίνητο και εξακολουθεί να έχει όλο αυτό το ύφος.

Παρότι ο σχεδιασμός του διχάζει, η εμπορική του πορεία μόνο ως επιτυχημένη μπορεί να κριθεί, καθώς από το Σεπτέμβριο του 2010 που πρωτοκυκλοφόρησε έχουν πουληθεί στην Ευρώπη πάνω από 760.000 αυτοκίνητα, με τέσσερις χρονιές να ξεπερνάει τις 100.000 μονάδες ετησίως.