Το Volkswagen Atlas πωλείται ως Teramont στη Μέση Ανατολή

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen ανακοίνωσε πως το Atlas ξεκινά εμπορική πορεία και στην αγορά της Μέσης Ανατολής. Το μοντέλο εκεί ονομάζεται Teramont, όπως ακριβώς πωλείται σε Κίνα και Ρωσία και είναι το πρώτο επταθέσιο SUV της Volkswagen που πωλείται στη συγκεκριμένη αγορά.

Έχει μήκος 5.037 mm, πλάτος 1.979 mm, ύψος 1.768 mm, με το χώρο αποσκευών να κυμαίνει από τα 583 έως και τα 2.741 λίτρα. Διαθέτει αρκετά συστήματα υποστήριξης και ασφαλείας, όπως Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning με Autonomous Emergency Braking, Blind Spot Monitoring με Rear Traffic Alert και Lane Departure Warning.

Στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων Fender Premium Audio ηχοσύστημα, όπως και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto.

Θα προσφέρεται με δύο κινητήρες βενζίνης. Έναν 2.0-λιτρο απόδοσης 238 ίππων με 350 Nm ροπής και έναν 3,6-λίτρων V6 απόδοσης 280 ίππων με 361 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...