Η Subaru παρουσιάζει την MY2019 έκδοση του BRZ, το Outback X-Break και το XV e-Boxer Hybrid. Αρχικά διαθέσιμα στην Ιαπωνία, το BRZ αποκτά βελτιωμένη αεροδυναμική, βελτιωμένη ανάρτηση και μηχανικά ο 2,0-λιτρος ατμοσφαιρικός boxer κινητήρας συνεχίζει να αποδίδει 207 άλογα με 212 Nm ροπής και συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο μηχανικό, είτε με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Με το Outback X-Break η Subaru γιορτάζει τα 60στα της γενέθλια. Το αυτοκίνητο διαθέτει μαύρους καθρέπτες, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, κίτρινες λεπτομέρειες, μαύρα σήματα, μαύρες ράγες οροφής και ζάντες 18″.

Στο εσωτερικό υπάρχουν υφασμάτινες/δερμάτινες επενδύσεις, κίτρινες/πράσινες λεπτομέρειες, δερμάτινο/θερμαινόμενο τιμόνι, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά και μεγάλη ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων. Εφοδιάζεται με το πακέτο ασφαλείας EyeSight και κίνηση παίρνει από τον 2,5-λίτρων boxer απόδοσης 175 ίππων με 235 Nm ροπής που συνδυάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης.

Το XV e-Boxer Hybrid φορά έναν υβριδικό boxer 2,0-λιτρο κινητήρα απόδοσης 145 ίππων με 188 Nm ροπής που συνδυάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα τετρακίνησης, αλλά και με έναν ηλεκτροκινητήρα 13,6 ίππων με 65 Nm ροπής. Έχει μέση κατανάλωση 5,2 λίτρα/100 χλμ στον κύκλο δοκιμών JC08.