H Hankook υποψήφια ως αντίπαλος της Pirelli για τα ελαστικά της F1 του 2020

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Ιούλιο, η FIA ξεκίνησε διαγωνισμό για τον επίσημο προμηθευτή ελαστικών της F1 από το 2020 έως το 2023 και ενώ η Michelin -αφού πρώτα μελέτησε τις τεχνικές προδιαγραφές- αποφάσισε να μην επιστρέψει στην F1, η Νοτιοκορεάτικη Hankook μαζί με την Pirelli ενημερώθηκαν από την FIA ότι οι αιτήσεις τους συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις ασφαλείας και των τεχνικών προδιαγραφών του διαγωνισμού.

Ο κάτοχος εμπορικών δικαιωμάτων της F1, Liberty Media, θα διεξάγει τώρα διαπραγματεύσεις με κάθε μια εταιρία και θα ενημερώσει την FIA για την τελική επιλογή της για επίσημη επιβεβαίωση. Ο κατασκευαστής που θα επιλεγεί θα είναι ο μοναδικός αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών της F1 από το 2020 έως το 2023.

Η τρέχουσα μορφή με τις ζάντες 13 ιντσών θα διατηρηθεί για το 2020, αλλά από το 2021 θα αλλάξουν σε ζάντες 18 ιντσών. Ακόμα θα απαγορευτούν οι κουβέρτες για την θέρμανση των ελαστικών, όταν αλλάξει η διάμετρος των τροχών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...