Η Codemasters ανακοίνωσε σήμερα την συνέχεια του πολύ-αγαπημένου Dirt Rally του 2015, με το Dirt Rally 2.0 να έρχεται στον υπολογιστή ή/και στις κονσόλες σου στις 26 Φεβρουαρίου του 2019.

Το Dirt Rally 2.0, τίτλος που αναπαριστά το Colin McRae Rally 2.0, θα επωφεληθεί από την επίσημη άδεια του World Rallycross Championship και από οκτώ επίσημες πίστες του παγκόσμιου πρωταθλήματος Rallycross, ενώ θα περιλαμβάνει επίσης τη Νέα Ζηλανδία, την Αργεντινή και την ΗΠΑ.

Το παιχνίδι που έχει αναπτυχθεί από την κύρια ομάδα ανάπτυξης των DiRT, περιγράφεται ως η hardcore off-road sim racing πρόταση της Codemasters. Είναι ένα κανονικό rally simulation, με ρεαλιστικό χειρισμό, που αρχικά σε κάποιους θα φανεί δύσκολος αλλά η εταιρία αναφέρει πως μόλις ο χρήστης μάθει να χειρίζεται σωστά το αυτοκίνητο, θα ανταμειφθεί σε τέτοιο βαθμό που θα καταλαβαίνει αμέσως πότε κάνει ένα αδέξιο λάθος και πότε έχει κυριεύσει την πίστα. Επίσης διαθέτει “σωστά” αυτοκίνητα ράλι, διαχείριση ομάδας, Career mode, online περιβάλλον, καθημερινά/εβδομαδιαία/μηνιαία challenges και δυνατότητα διοργάνωσης πρωταθλημάτων με φίλους.

Το παιχνίδι διαθέτει σύστημα χειρισμού που “έχει γίνει πιο ασυγχώρητο από ποτέ” με την Codemasters να υπόσχεται πως το DiRT Rally 2.0 δεν θα φέρει microtransactions. Η εταιρία λέει πως το DiRT Rally θα εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά και περιεχόμενο μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του. Δες το πρώτο trailer του παιχνιδιού και περιμένω εντυπώσεις για το πως το βρίσκεις.

Αν προ-παραγγείλλεις το παιχνίδι θα ξεκλειδώσεις το Porsche 911 RGT Rally Spec. Μια Deluxe έκδοση του παιχνιδιού έχει επίσης ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσει τέσσερις μέρες νωρίτερα, επιτρέποντάς σου να αρχίσεις το “κάψιμο” από τις 22 Φεβρουαρίου.