Μαζί με τη νέα γενιά της Σειράς 3, η BMW παρουσιάζει στο περίπτερο της στην έκθεση του Παρισιού τα νέα M Performance αξεσουάρ για το μοντέλο της. Αυτά θα είναι διαθέσιμα με την έναρξη της κυκλοφορίας της νέας 3άρας, τον ερχόμενο Μάρτιο και κάνουν το μοντέλο να δείχνει πιο επιθετικό.

Μεταξύ άλλων, τα M Performance αξεσουάρ περιλαμβάνουν μαύρη γρίλια, πλαϊνά skirts, carbon καπάκια καθρεπτών, M Sport πακέτο, ζάντες 18 ή 20 ιντσών και carbon αεροτομή, ενώ υπάρχουν δύο επιλογές για το εμπρός splitter και για τον πίσω διαχύτη, που προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα “αγριάδας”.

Οι απολήξεις της εξάτμισης είναι από τιτάνιο ή από carbon, ενώ υπάρχουν M Sport φρένα με τετραπίστονες δαγκάνες και μεγαλύτερους χαρακτούς δίσκους.

Στο εσωτερικό, υπάρχει η επιλογή για το M Performance τιμόνι, που διαθέτει μια κόκκινη λωρίδα στο πάνω μέρος του, carbon paddles, καθώς και carbon λεπτομέρειες σε όλο το ταμπλό. Η BMW προσφέρει ακόμα M Performance σύστημα τηλεμετρίας, που συνδέεται με το smartphone σου μέσω εφαρμογής.