Mini και Rolls-Royce θα σταματήσουν τη παραγωγή των εργοστασίων τους μετά το Brexit

Σχετικά άρθρα

Το BMW Group έκανε γνωστό πως μετά τις 29 Μαρτίου του 2019, θα σταματήσει προσωρινά τη παραγωγή των εργοστασίων της Mini και της Rolls-Royce στην Αγγλία, ώστε να δει ποιες είναι οι επιπτώσεις του Brexit.

Το εργοστάσιο της MINI θα κλείσει για 4 εβδομάδες και της Rolls-Royce για 2 εβδομάδες, και στο διάστημα αυτό θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης που κανονικά γίνονται το καλοκαίρι, αλλά το BMW Group αποφάσισε να τις κάνει τον Απρίλιο του 2019, ώστε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο το κλείσιμο των εργοστασίων και την αβεβαιότητα του Brexit.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει ακόμη επιτύχει συμφωνία με την ΕΕ και έτσι κανείς δεν ξέρει πως θα είναι το μέλλον στις ανάμεσα ΕΕ και Αγγλία.

Το BMW Group δηλώνει πως παρά το κλείσιμο των εργοστασίων για τα παραπάνω διαστήματα, δεν θα επηρεαστούν οι ετήσιοι στόχοι παραγωγής των δύο εταιριών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...