Ο Massoud Moradi είναι ένα Ιρανός που θέλησε να επαναφέρει στη ζωή την Lamborghini Murcielago και το έκανε.

Χρειάστηκαν να περάσουν 4 χρόνια προκειμένου ο Moradi και η ομάδα του να ολοκληρώσει το έργο του. Δεν είναι μια ακόμη ρέπλικα μιας Lamborghini, μιας και το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί παρόμοιο σασί με αυτό της Lamborghini Murcielago, αλλά μην περιμένεις να έχει τα ίδια δυναμικά χαρακτηριστικά που έχει η Murcielago. Ο Moradi δήλωσε πως η εταιρία του δεν έχει κάνει τις απαιτούμενες δοκιμές εξέλιξης, ενώ δεν έχει την ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης της αυθεντικής Murcielago.

Το αυτοκίνητο έχει τις ίδιες διαστάσεις με την αυθεντική Murcielago SV, το σώμα είναι πανομοιότυπο με αυτό της Murcielago, κάνοντας χρήση carbon και άλλων σύνθετων υλικών. Κίνηση παίρνει από έναν 3,8-λίτρων V6 κινητήρα της Hyundai που παρότι η εταιρία δεν ανακοίνωσε πόσα άλογα αποδίδει, ο Moradi είπε πως το όχημά του μπορεί να πιάσει τελική ταχύτητα 280 χλμ/ώρα, με την συντήρηση του μοντέλου να μπορεί να γίνει σχεδόν σε κάθε συνεργείο.

Ο Moradi άφησε να εννοηθεί πως στο μέλλον ενδεχομένως να προσφέρουν και άλλους κινητήρες στο μοντέλο, όπως κάποιους V8 και V10.

Στόχος της εταιρίας είναι κατασκευάζει 50-100 μονάδες του αυτοκινήτου της ετησίως, αρκεί βέβαια να υπάρχει η απαιτούμενη ζήτηση. Ο Moradi ωστόσο δεν αποκάλυψε την τιμή πώλησης του μοντέλου.