Δήμος στην Ουαλία έστειλε κατά λάθος στη πρέσα ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

Σκέψου να έχεις μπει στο νοσοκομείο για μια χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο, να παίρνεις εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από 3 ημέρες, αλλά να μην βρίσκεις το αυτοκίνητό σου που είχες παρκάρει σε μια θέση στάθμευσης κοντά στο σπίτι σου.

Αυτό συνέβη σε έναν άνδρα από το Φλιντσάιρ της Ουαλίας στα τέλη του 2016 που όταν βγήκε από το νοσοκομείο και γύρισε στο σπίτι του δεν βρήκε την BMW 323 του. Ο ίδιος πίστεψε αρχικά πως κάποιος είχε κλέψει το αυτοκίνητό του, αλλά όπως αποδείχτηκε οι αρχές της πόλης είχαν κατασχέσει το αυτοκίνητο και χωρίς να τον ειδοποιήσουν το οδήγησαν στην πρέζα και το κατέστρεψαν.

Ο άνδρας δήλωσε στο BBC πως είχε αγοράσει το αυτοκίνητό του για σχεδόν 16.000 ευρώ το 2004, ενώ έχει ξοδέψει 2.850 ευρώ τοποθετώντας σε αυτό νέο κινητήρα και νέο σύστημα πέδησης, ενώ στο πορτμπαγκάζ του υπήρχαν εργαλεία αξίας 2.250 ευρώ.

Απευθυνόμενος στις αρμόδιες αρχές γιατί δεν τον ειδοποίησε κανείς, κάποιος υπάλληλος ισχυρίστηκε πως είχε κάνει αναζήτηση στη σχετική βάση δεδομένων οχημάτων του υπουργείου και βρήκε πως το αυτοκίνητο δεν ήταν δηλωμένο σε κανέναν. Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, δεν έγινε ποτέ τέτοια αναζήτηση, ενώ κανείς δεν ενημέρωσε γραπτώς ή τηλεφωνικώς τον ιδιοκτήτη να απομακρύνει το αυτοκίνητό του από το συγκεκριμένο σημείο.

Ο άνδρας τελικά θα πάρει αποζημίωση μόλις 3.130 ευρώ.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

BMW M2 CSL από την Alpha-N Performance

Η Alpha-N Performance πρόλαβε την BMW και παρουσίασε την CSL έκδοση της νέας γενιάς της M2. Στιλιστικά η εταιρία τοποθετεί στην Μ2 νέο bodykit...
Autoblog.gr