Volkswagen Tiguan Offroad

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen παρουσιάζει τo Tiguan Offroad, μια ειδική έκδοση του Tiguan που όπως καταλαβαίνεις και από το όνομά της, εστιάζει για οδήγηση σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Φορά νέους προφυλακτήρες, μαύρα και ασημί προστατευτικά, ειδικά σήματα, σκουρόχρωμα χρωμιομένα στοιχεία, μαύρες ράγες οροφής, ζάντες 18″, 19″ ή 20″, με το αυτοκίνητο να έχει μεγαλύτερη γωνία ράμπας (24 μοίρες).

Στο εσωτερικό συναντάμε ειδικά διακοσμητικά, υφασμάτινες επενδύσεις, ανοξείδωτα πεντάλ, δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων, “Offroad” μαρσπιέ και μηχανικά προσφέρεται με τον 2.0 TDI κινητήρα απόδοσης 150 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων και με σύστημα τετρακίνησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...