Οι καλύτερες και οι χειρότερες αυτοκινητοβιομηχανίες και τα μοντέλα τους

Σχετικά άρθρα

Για ακόμη μια χρονιά το Consumer Reports δημοσίευσε τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας αξιοπιστίας με τίτλο “Annual Auto Reliability Survey. Πέρυσι στη κορυφή βρέθηκε η Toyota και στη φετινή έκθεση υπάρχουν οι κλασικές δυνάμεις στο χώρο της αξιοπιστίας.

Φέτος στη κορυφή της λίστας βρέθηκε η Lexus, με την Toyota να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Στη τρίτη θέση βρέθηκε η Mazda, στη τέταρτη η Subaru και στην πέμπτη η Kia. Την 10αδα συμπληρώνουν οι Infiniti, Audi, BMW, Mini και Hyundai. Στον πάτο της βαθμολογίας συναντάμε την GMC, την Ram, την Tesla, την Cadillac και την Volvo.

Από την φετινή έρευνα απουσιάζουν οι Alfa Romeo, Fiat, Genesis, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mini, Mitsubishi και Smart, επειδή το Consumer Reports δεν είχε αρκετά δεδομένα προκειμένου να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα.

Ο αμερικάνικος μη κερδοσκοπικός οργανισμός για να βγάλει τα φετινά αποτελέσματα αξιοποίησε τα στοιχεία που του παρείχαν περισσότερα από 500.000 αυτοκίνητα παραγωγής από το 2000 έως και το 2018, έχοντας στοιχεία από 200 με 400 μονάδες κάθε μοντέλου.

Στα γενικά συμπεράσματα της έρευνας είναι πως τα καινούργια μοντέλα έχουν περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν βλάβες ή/και δυσλειτουργίες στον κινητήρα, στα συστήματα μετάδοσης και στα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα που διαθέτουν.

Το Consumer Reports προτείνει φέτος 16 νέα αυτοκίνητα, τα: Cadillac XTS, Chevrolet Cruze, Chevrolet Suburban, Chrysler 300, Dodge Charger, Infiniti QX60, Lincoln Continental, Mazda CX-9, Mazda MX-5 Miata, Mini Cooper, Mini Cooper Countryman, Nissan Armada, Nissan Maxima, Subaru Impreza, Volkswagen Golf και Volkswagen Tiguan.

Από την άλλη δεν προτείνει πλέον τα: BMW X1, BMW X3, Chrysler Pacifica, Ford Fusion, Genesis G90, Honda Clarity, Honda Odyssey, Kia Cadenza, Lincoln MKZ, Mazda CX-3, Mercedes-Benz E-Class και Tesla Model S.

Τα 10 πιο αξιόπιστα και τα 10 λιγότερο αξιόπιστα μοντέλα του 2018 είναι τα εξής:

Τα 10 πιο αξιόπιστα

1. Lexus GX

2. Toyota Prius C

3. Toyota Prius Prime

4. Mazda MX-5 Miata

5. Toyota Corolla

6. Lexus NX

7. Toyota Prius

8. Honda Fit

9. Kia Sedona

10. Toyota Highlander

Τα 10 λιγότερο αξιόπιστα

1. Honda Odyssey

2. Volkswagen Atlas

3. Buick Enclave

4. Chevrolet Silverado 2500 HD

5. Kia Cadenza

6. Chevrolet Traverse

7. Honda Clarity

8. Cadillac ATS

9. Tesla Model X

10. Ram 3500

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα