Η Γερμανία αναγνωρίζει επίσημα τους αγώνες σε προσομοιωτές ως μηχανοκίνητο άθλημα

Σχετικά άρθρα

Η γερμανική ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, Deutsche Motor Sport Bund, αποφάσισε να ανακηρύξει επισήμως τους προσομοιωτές αγωνιστικής οδήγησης ως νόμιμο μηχανοκίνητο άθλημα.

Η διάκριση μεταξύ των πραγματικών αγώνων και των esport γίνεται όλο και πιο θολή με την πάροδο του χρόνο και την εξέλιξη της τεχνολογίας. Πλατφόρμες όπως το iRacing μπορούν να παράσχουν ένα προσομοιωμένο αγωνιστικό περιβάλλον το οποίο, με τη σωστή τεχνολογία, μπορεί πραγματικά να αποτελέσει νόμιμο μέσο για την τελειοποίηση ενός αγωνιστικού οδηγού.

Εξάλλου, και οι οδηγοί της Formula 1 στον “ελεύθερο” χρόνο τους “καίγονται” σε έναν προσομοιωτή. Και αυτή η τεχνολογία μπορεί να μπει στο σπίτι του καθενός. Η DMSB παραδέχεται ότι υπάρχει μικρή διαφορά μεταξύ των πραγματικών αγώνων και αγώνων σε επαγγελματικούς προσομοιωτές. Όχι στα παιχνίδια στο τηλέφωνό σου ή στην κονσόλα στο σπίτι σου. Η ανακοίνωση της DMSB συνδυάζεται με τη δημιουργία ενός σώματος για τους κανονισμούς των προσομοιωτών αγωνιστικής οδήγησης, έτσι ώστε όλοι να λειτουργούν με τις ίδιες βασικές αρχές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AlphaTauri γίνεται επίσημος συνεργάτης ένδυσης της FIA

Η FIA ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη τριετούς συνεργασίας με την AlphaTauri, με την τελευταία να γίνεται ο πρώτος επίσημος συνεργάτης ένδυσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας...