Η Tesla παρουσιάζει το Navigate on Autopilot

Σχετικά άρθρα

Η Tesla έδωσε σε κυκλοφορία την πολυαναμενόμενη λειτουργία “Navigate on Autopilot”. Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει στα μοντέλα της Tesla να μπορούν αλλάζουν λωρίδες κυκλοφορίας, αλλά και να μπαίνουν και να βγαίνουν από έναν αυτοκινητόδρομο, όταν είναι ενεργοποιημένο το Autopilot.

Το Navigate on Autopilot συνδυάζει τις λειτουργίες πλοήγησης και το Autopilot και ως εκ τούτου μπορεί να οδηγεί το αυτοκίνητο αυτόνομα, μπαίνοντας και βγαίνοντας από έναν αυτοκινητόδρομο, αλλάζοντας και λωρίδες κυκλοφορίας.

Αρχικά η λειτουργία απαιτεί από τον οδηγό να επιβεβαιώσει τις προτεινόμενες αλλαγές λωρίδων, αλλά οι μελλοντικές εκδόσεις του θα επιτρέπουν τις αλλαγές χωρίς την επιβεβαίωση του οδηγού.

Η Tesla υπενθυμίζει για ακόμη μια φορά πως το Autopilot δεν είναι μια πλήρως αυτόνομη λειτουργία και ο οδηγός είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ακόμη και όταν το Autopilot είναι ενεργοποιημένο.

Το σύστημα Navigate on Autopilot προσφέρεται μονάχα στα Model 3, Model S και Model X που διαθέτουν το Tesla Enhanced Autopilot.

ΠηγήTesla

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...