Η συγκεκριμένη γέφυρα ονομάζεται 11 foot 8 Bridge, και έχει γίνει γνωστή επειδή τα ψηλά οχήματα, όπως φορτηγά και τροχόσπιτα, συχνά συγκρούονται με το επάνω μέρος της γέφυρας εξαιτίας του ασυνήθιστα χαμηλού περάσματος.

Το αποτέλεσμα είναι να έχουν καταγραφεί διαφόρων ειδών ζημιές, όπως τα κλιματιστικά οροφής των τροχόσπιτων μέχρι και ολικό ξήλωμα των οροφών. Και στο παρακάτω video θα δεις άλλο ένα θύμα της γέφυρας, που όπως φάνηκε δεν τον ενδιαφέρει και πολύ η ζημιά.

Η γέφυρα κατασκευάστηκε πριν 78 χρόνια, κατά μήκος της οδού South Gregson στην πόλη Durham, της πολιτείας Βόρειας Καρολίνας των Η.Π.Α., και όπως αναφέρει και το όνομα της έχει ύψος μόλις 11 ποδιών και 8 ιντσών, που μεταφράζεται σε 3,56 μέτρα. Το ύψος της δεν μπορεί να αυξηθεί, επειδή υπάρχουν από πάνω σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ ούτε ο δρόμος μπορεί να χαμηλώσει επειδή από κάτω -σε βάθος 1,2 μέτρων- διέρχεται ένας μεγάλος αγωγός αποχέτευσης.

Παρά τις πολλές προειδοποιητικές πινακίδες, η συχνότητα που ένα φορτηγό πέφτει στη γέφυρα είναι κατά μέσο όρο τουλάχιστον μία φορά το μήνα.