Στο Κονέκτικατ το εργοστάσιο της Scuderia Cameron Glickenhaus

Σχετικά άρθρα

Η Scuderia Cameron Glickenhaus ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει ένα νέο εργοστάσιο στην πόλη Ντάνμπερι του Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Το νέο εργοστάσιο βρίσκεται δίπλα από ένα μικρό αεροδρόμιο και θα γίνει το δεύτερο της εταιρίας στις ΗΠΑ, μιας και υπάρχει μια εγκατάσταση στο Sleepy Hollow της Νέας Υόρκης, εκεί που η SCG αποκαθιστά την προσωπική συλλογή αυτοκινήτων του ιδρυτή της James Glickenhaus, ενώ κάνει και την τελική συναρμολόγηση του 003. Ωστόσο το εργοστάσιο έχει την δυνατότητα κατασκευής μόλις 1 αυτοκινήτου τον μήνα. Το νέο εργοστάσιο βρίσκεται μόλις 45 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο, από το εργοστάσιο στο Sleepy Hollow.

Το εργοστάσιο θα χρησιμοποιεί τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στον χώρο που αγόρασε η εταιρία. Θα υπάρχει εκθεσιακός χώρος που θα χωρά έως και 4 αυτοκίνητα, ενώ στις νέες εγκαταστάσεις θα συναντάμε γραφεία και αίθουσες συνεδριάσεων.

Το εργοστάσιο θα είναι φιλικό προς το περιβάλλον, παράγοντας ρεύμα και από φωτοβολταϊκά πάνελ. Απώτερος στόχος είναι το εργοστάσιο να μπορεί να κατασκευάζει 15 αυτοκίνητα κάθε εβδομάδα, αν και αρχικά η εταιρία θα κατασκευάζει 50 αυτοκίνητα ετησίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...