Αν το κάρμα είχε έναν ορισμό, αυτός θα ήταν

Σχετικά άρθρα

Το Grand Prix του Macau γίνεται κάθε χρόνο στους δημόσιους δρόμους της αυτόνομη περιοχής στη νότια ακτή της Κίνας, με την διαδρομή να είναι σε μερικά σημεία εξαιρετικά στενή, που κάνει το Μονακό να μοιάζει αλάνα.

https://youtu.be/RAWHpYmZAN8

Ο αγώνας είναι αρκετά δύσκολος, αλλά έρχεται κάθε χρόνο στην επικαιρότητα άλλοτε από κάποιο ατύχημα, όπως αυτό της Sophia Floersch, και άλλοτε από κάποιο εντυπωσιακό σώσιμο. Αυτό είναι που θα δεις στο παραπάνω video, όπου ο Yann Ehrlacher στον δεύτερο αγώνα του WTCR στάθηκε εξαιρετικά τυχερός.

Ο 22-χρονος Γάλλος, οδηγώντας το αγωνιστικό Honda Civic Type R του είχε μια επαφή με ένα Seat Leon Cupra λίγο πριν τα φρένα στο τέλος της μεγάλης ευθείας για τη στροφή Lisboa, ακριβώς μετά την εκκίνηση του αγώνα.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Ehrlacher να χάσει τον έλεγχο, να κάνει μια στροφή 360 μοιρών -αφού πρώτα ακούμπησε ελάχιστα την μπαριέρα- αλλά να επανέρχεται στη σωστή κατεύθυνση και να συνεχίζει κανονικά τον αγώνα. Αντιθέτως, οι συναθλητές του συγκρούστηκαν μεταξύ τους και έχασαν θέσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...