Επιπλέον ανάκληση 2.202 Seat Ibiza και Arona στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Την ανάκληση επιπλέον 2.202 Seat Ibiza και Arona στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας. Η ανάκληση αφορά τα οχήματα με ημερομηνία παραγωγής έως 25/09/2018 με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα να προστίθενται στα 1.892 που είχαν ανακληθεί τον Μάιο του 2018.

Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, είναι πιθανό υπό συγκεκριμένες συνθήκες κατάληψης των πίσω καθισμάτων, σε συνδυασμό με συγκεκριμένη οδηγική κατάσταση, η πόρπη της ζώνης του πίσω αριστερού καθίσματος να αποσυνδέεται κατά λάθος. Εάν παρουσιαστεί αυτό το σφάλμα, το εγκατεστημένο σύστημα συγκράτησης, δε θα περιορίσει τον επιβάτη σε περίπτωση ατυχήματος ή ξαφνικού φρεναρίσματος, γεγονός που ενέχει αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα πρέπει να προσέλθουν στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών SEAT Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στην γραμμή εξυπηρέτησης SEAT Line 800 11 80000, είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.seat.gr/corporate/contact-us.html.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...