Η Tesla ανακοίνωσε ότι προσέλαβε τον δικηγόρο Dane Butswinkas ως γενικό σύμβουλο της. Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, δήλωσε ότι ο Butswinkas θα διευθετήσει την υπόθεση της εταιρίας του με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Η.Π.Α., όπου Musk και Tesla πλήρωσαν 20 εκατομμύρια δολάρια πρόστιμο ο καθένας. Ο λόγος ήταν οι δημοσιεύσεις του Musk στο Twitter τον περασμένο Αύγουστο σχετικά με την πρόθεση του να βγάλει την Tesla από το χρηματιστήριο και να την κάνει ιδιωτική.

Ο Butswinkas είναι πρόεδρος της μεγάλης δικηγορικής εταιρίας Williams & Connolly, και αντικαθιστά τον Todd Maron στην Tesla, με τον τελευταίο να δηλώνει:

Η Tesla ήταν το επίκεντρο της καριέρας μου. Η Tesla ήταν σαν οικογένεια για μένα και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στο Elon, στο διοικητικό συμβούλιο, στην εκτελεστική ομάδα και όλοι στην Tesla που μου επέτρεψαν να έχω ένα ρόλο σε αυτή την απίστευτη εταιρεία.

Ο Maron, ο οποίος επίσης διατέλεσε δικηγόρος για το διαζυγίο του Musk, ήταν επικεφαλής στο νομικό τμήμα της Tesla από το 2013.