Ο Vettel δεν περιμένει κανένα δράμα με τον Leclerc το 2019

Σχετικά άρθρα

Οι τέσσερις προηγούμενες σεζόν του Vettel στη Ferrari περάσαν δίπλα στον Kimi Raikkonen, με τον οποίο ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής ανέπτυξε μια ισχυρή σχέση φιλίας εκτός πίστας. Πριν τρεις μήνες, όμως, η Ferrari ανακοίνωσε ότι από του χρόνου στα κόκκινα θα ντυθεί ο Charles Leclerc, όντας ο νέος teammate του Sebastian Vettel.

Ο τελευταίος μιλώντας για τον 21-χρονο Μονεγάσκο δήλωσε ότι παρότι δεν τον γνωρίζει αρκετά καλά, προβλέπει ότι θα έχει μία ήπια συνεργασία. Ο Γερμανός πιστεύει πως η σχέση του με τον νεαρό οδηγό θα είναι καλή, ειδικά εντός πίστας, τονίζοντας:

Δεν ξέρω ακόμα τόσο καλά τον Charles, ούτε εκείνος εμένα. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον ως ένα βαθμό, είναι καλό παιδί, οπότε δεν περιμένω να γίνει κάτι λάθος μέσα στην πίστα. Θα είμαστε αντίπαλοι, όπως ήμουν εγώ με τον Kimi. Θα προσπαθείς να είσαι πρώτος, και αν το κάνεις αυτό, θα έχεις κερδίσει και τον teammate σου. Θα δούμε, και επίσης, ξέρουμε πως θέλουμε να επαναφέρουμε τη Ferrari στις επιτυχίες. Εκείνος βρίσκεται σε διαφορετική φάση της καριέρας του από ότι εγώ. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά από αυτά που γνωρίζω ως τώρα και από το πόσο γνωρίζω τον ίδιο, μοιάζει να είναι καλός τύπος.

Από την πλευρά του, ο Leclerc έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να έχει μία σωστή και αγαστή συνεργασία με τον Vettel, λέγοντας:

Πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να εστιάζω στα σημεία που είμαι πιο αδύναμος. Θα προσπαθήσω να μάθω από όλους μέσα στην ομάδα και αυτό σημαίνει και από τον teammate μου. Θέλω να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ. Ανυπομονώ να μπω στο μονοθέσιο για το πρώτο τεστ και τον πρώτο αγώνα.

Διάβασε ακόμα

Leclerc: Αν η Ferrari είναι το ίδιο καλή του χρόνου, θα παλέψω για το πρωτάθλημα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το ειδικό livery της Ferrari για το GP του Μαϊάμι

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ferrari ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική συνεργασία με την Hewlett Packard, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν πολυετή συμφωνία, με την...

Επίσημο: Εκτός Red Bull o Adrian Newey

Το πολυσυζητημένο διαζύγιο Red Bull-Adrian Newey είναι γεγονός, με την αυστριακή ομάδα να ανακοινώνει μόλις ότι ο 65χρονος Βρετανός μηχανικός και αξιότιμος σχεδιαστής της...