Φτάσαμε στο δέκατο “επεισόδιο” της σειράς των Gymkhana, και ο Ken Block μαζί με τον Brian Scotto (σκηνοθέτη του video και συνιδρυτή του Hoonigan Racing Division) έπρεπε να κάνουν το κάτι παραπάνω για να συνεχίσουν να “ρίχνουν” το internet. Μέσω των Gymkhana Files, τη σειρά στο Amazon Prime για το πως ο Αμερικάνος ετοιμάζει τα Gymkhana, μας είχε προϊδεάσει το τι θα έρθει, και πριν λίγα λεπτά το νέο video του ανέβηκε στο YouTube.

Στο Gymkhana TEΝ θα δεις τον Ken Block να οδηγεί πέντε εντελώς διαφορετικά οχήματα σε πέντε εντελώς διαφορετικές τοποθεσίες, καθιστώντας το video ίσως το κορυφαίο της σειράς. Τα “ακροβατικά” είναι πιο σφιχτά από ποτέ, τα αυτοκίνητα είναι πιο άγρια ​​από ποτέ, και τα γραφικά είναι πιο εκπληκτικά από ποτέ. Το Gymkhana TΕΝ είναι 19 λεπτά παραφροσύνης από την αρχή μέχρι το τέλος, δίνοντας σε κάθε τοποθεσία και όχημα αρκετό χρόνο για να ” καταστρέψει” κάθε εγκεφαλικό σου κύτταρο από έκπληξη.

Αρχικά, θα δεις τον 51-χρονο Ken Block να οδηγεί το Fiesta WRC του Sebastien Ogier στην παγωμένη Σουηδία, με τον Oliver Solberg να κάνει guest εμφάνιση. Έπειτα, με το Hoonicorn V2 απόδοσης 1.400 ίππων στο Detroit, για να ακολουθήσει με το Focus RS SX με τα 600 άλογα που τρέχει στο αμερικάνικο πρωτάθλημα του Rallycross στους δρόμους της πόλης Guanajuato στο Μεξικό.

Ακολουθεί το Escort RS Cosworth σε μια αποθήκη Los Angeles, για να κλείσει με το τελευταίο του “θηρίο”, το Hoonitruck των 914 ίππων στην πόλη Shamrock του Texas, των Η.Π.Α. Enjoy!