Η MINI στις αρχές του χρόνου παρουσίασε τα ανανεωμένα 3πορτα, 5πορτα και cabrio μοντέλα της και πλέον είναι διαθέσιμα στην χώρα μας.

Οι αλλαγές είναι αρκετά περιορισμένες και εντοπίζονται κυρίως στα νέα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω, με τα μπροστά να προσφέρονται και ως LED με τεχνολογία Matrix στην μεγάλη σκάλα που αυξάνει την εμβέλεια χωρίς να θαμπώνει τους άλλους οδηγούς, μιας και προσαρμόζει την δέσμη τους. Ακόμα τα πίσω φωτιστικά σώματα -όταν συνδυάζονται με τα LED εμπρός- έχουν το σχήμα της Βρετανικής σημαίας, γνωστή και Union Jack.

Η σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου αποτελείται από τους σταυρούς του Αγίου Γεωργίου, Αγίου Ανδρέα και τον σταυρό που αποκαλείται ο σταυρός του Αγίου Πατρικίου, όπου πλέον βρίσκεται και στα πίσω φωτιστικά σώματα των ανανεωμένων 3θυρων, 5θυρων και cabrio μοντέλων της MINI. To marketing στα καλύτερα του.

Οι υπόλοιπες αλλαγές αφορούν τον πιο πλούσιο βασικό εξοπλισμό, ενώ υπάρχουν νέες ζάντες, νέα χρώματα, νέα σήματα, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε νέα διακοσμητικά, νέο τριάκτινο τιμόνι, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με την βασική έκδοση να διαθέτει οθόνη 6,5″ (8,8″ διαθέσιμη στον πρόσθετο εξοπλισμό), με τους πελάτες να μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια μέσω του προγράμματος MINI Your Customized.

Μηχανικά προσφέρονται με μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου απόδοσης από 75 έως 192 ίππων, ενώ υπάρχουν διαθέσιμα μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, με τα τελευταία να διαθέτουν 7 ή 8 σχέσεις.

Οι νέες τιμές είναι κατά περίπου €500 αυξημένες και διαμορφώνονται ως εξής: