Στο σφυρί μια από τις πέντε Alfa Romeo 8C 2900B Touring Berlinetta. Θα πιάσει έως 22 εκατ. ευρώ

Σχετικά άρθρα

Στο Retromobile τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα δημοπρατηθεί μια από τις πέντε Alfa Romeo 8C 2900B Touring Berlinetta που κατασκευάστηκαν, με την Artcurial Motorcars να εκτιμά πως θα πιάσει τιμή μεταξύ 16 και 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στον πρώτο του ιδιοκτήτη του το 1939 στην Ιταλία, ενώ το 1940 μεταφέρθηκε επί βρετανικού εδάφους και μέχρι και σήμερα, έχει αλλάξει μόλις 4 ιδιοκτήτες.

Το 1976, ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη, απέκτησε το αυτοκίνητο προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία του για ένα σπορ αυτοκίνητο της δεκαετίας του ’30 και του ΄40. Ο γιος του ήταν παρών την ημέρα που το αγόρασε, πριν από 42 χρόνια και από τότε, το αυτοκίνητο βρίσκεται στην κατοχή της ίδιας οικογένειας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί ένα σπάνιο κόκκινο Lexus LFA του 2012 με μόλις 431 χλμ.

Η Lexus έδινε την επιλογή 28 αποχρώσεων για το LFA και τα περισσότερα που βγήκαν από το εργοστάσιο της στη πόλη Motomachi της Ιαπωνίας ήταν βαμμένα σε μαύρο, πορτοκαλί, κίτρινο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr