Ιδιοκτήτης Lamborghini Urus παραπονιέται για προβλήματα στα ηλεκτρονικά της

Σχετικά άρθρα

Όπως είδες και στην πρόσφατη έρευνα που αποκάλυψε τα 25 αναξιόπιστα αυτοκίνητα, το πιο σύνηθες πρόβλημα ήταν τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά συστήματα ενός αυτοκινήτου.

Ένας Καναδός ιδιοκτήτης μιας κόκκινης Lamborghini Urus παραπονιέται πως το νέο του αυτοκίνητο έχει αρκετά προβλήματα στα ηλεκτρονικά του. Αρχικά παρατήρησε πως το όνομα της Lamborghini έχει γραφτεί ως “Lanborghini” σε ένα μενού του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ στο ίδιο μενού η λέξη “your” έχει γραφτεί ως “yout”.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα λύθηκε με μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία της Lamborghini, αλλά το αυτοκίνητο εμφάνισε και άλλα προβλήματα. Συγκεκριμένα το Apple CarPlay δεν λειτουργεί πλέον μέσω WiFi, η Siri μέσω Bluetooth εμφανίζει ένα περίεργο pop-up που πρέπει να το πατήσεις για να φύγει, το φως στο πίσω μέρος της καμπίνας δεν λειτουργεί, η πόρτα του πορτμπαγκάζ δεν λειτουργεί μέσω του αισθητήρα ποδιού που βρίσκεται κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα, ενώ όταν επιλέγει να θερμανθεί το τιμόνι, εμφανίζεται το εικονίδιο ψύξης του.

Η αντιπροσωπεία της Lamborghini προθυμοποιήθηκε να του αντικαταστήσει το αυτοκίνητο με ένα νέο, αλλά ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε.

ΠηγήCarbuzz.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι αγωνοδίκες παραδέχτηκαν πως ο Verstappen έπρεπε να τιμωρηθεί στη Σιγκαπούρη

Οι αγωνοδίκες της F1 παραδέχτηκαν ότι ο Max Verstappen έπρεπε να είχε λάβει δύο ποινές θέσεων στη σχάρα εκκίνησης του Grand Prix της Σιγκαπούρης,...

V12 κινητήρας μόλις 50 κ.εκ με επικό ήχο

Αυτός πρέπει να είναι ο πιο κουλ κινητήρας-μινιατούρα του κόσμου. Πρόκειται για έναν V12 κινητήρα, μόλις 50 κ.εκ που στροφάρει έως τις 11.500 σ.α.λ...