Όπως είδες και στην πρόσφατη έρευνα που αποκάλυψε τα 25 αναξιόπιστα αυτοκίνητα, το πιο σύνηθες πρόβλημα ήταν τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά συστήματα ενός αυτοκινήτου.

Ένας Καναδός ιδιοκτήτης μιας κόκκινης Lamborghini Urus παραπονιέται πως το νέο του αυτοκίνητο έχει αρκετά προβλήματα στα ηλεκτρονικά του. Αρχικά παρατήρησε πως το όνομα της Lamborghini έχει γραφτεί ως “Lanborghini” σε ένα μενού του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ στο ίδιο μενού η λέξη “your” έχει γραφτεί ως “yout”.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα λύθηκε με μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία της Lamborghini, αλλά το αυτοκίνητο εμφάνισε και άλλα προβλήματα. Συγκεκριμένα το Apple CarPlay δεν λειτουργεί πλέον μέσω WiFi, η Siri μέσω Bluetooth εμφανίζει ένα περίεργο pop-up που πρέπει να το πατήσεις για να φύγει, το φως στο πίσω μέρος της καμπίνας δεν λειτουργεί, η πόρτα του πορτμπαγκάζ δεν λειτουργεί μέσω του αισθητήρα ποδιού που βρίσκεται κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα, ενώ όταν επιλέγει να θερμανθεί το τιμόνι, εμφανίζεται το εικονίδιο ψύξης του.

Η αντιπροσωπεία της Lamborghini προθυμοποιήθηκε να του αντικαταστήσει το αυτοκίνητο με ένα νέο, αλλά ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε.