Ιδιοκτήτης Lamborghini Urus παραπονιέται για προβλήματα στα ηλεκτρονικά της

Σχετικά άρθρα

Όπως είδες και στην πρόσφατη έρευνα που αποκάλυψε τα 25 αναξιόπιστα αυτοκίνητα, το πιο σύνηθες πρόβλημα ήταν τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά συστήματα ενός αυτοκινήτου.

Ένας Καναδός ιδιοκτήτης μιας κόκκινης Lamborghini Urus παραπονιέται πως το νέο του αυτοκίνητο έχει αρκετά προβλήματα στα ηλεκτρονικά του. Αρχικά παρατήρησε πως το όνομα της Lamborghini έχει γραφτεί ως “Lanborghini” σε ένα μενού του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ στο ίδιο μενού η λέξη “your” έχει γραφτεί ως “yout”.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα λύθηκε με μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία της Lamborghini, αλλά το αυτοκίνητο εμφάνισε και άλλα προβλήματα. Συγκεκριμένα το Apple CarPlay δεν λειτουργεί πλέον μέσω WiFi, η Siri μέσω Bluetooth εμφανίζει ένα περίεργο pop-up που πρέπει να το πατήσεις για να φύγει, το φως στο πίσω μέρος της καμπίνας δεν λειτουργεί, η πόρτα του πορτμπαγκάζ δεν λειτουργεί μέσω του αισθητήρα ποδιού που βρίσκεται κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα, ενώ όταν επιλέγει να θερμανθεί το τιμόνι, εμφανίζεται το εικονίδιο ψύξης του.

Η αντιπροσωπεία της Lamborghini προθυμοποιήθηκε να του αντικαταστήσει το αυτοκίνητο με ένα νέο, αλλά ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε.

ΠηγήCarbuzz.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...