Στην CES η Hyundai Mobis παρουσίασε το Autonomous Driving Interior Concept. Το πρωτότυπο έχει σχεδιαστεί για αυτόνομα οχήματα& επιπέδου 4 και 5, διαθέτοντας τεχνολογία που μετατρέπει το παρμπρίζ και τα τζάμια σε οθόνες, που μπορούν να προβάλουν τα πάντα, όπως ταινίες αλλά και ενημερώσεις σχετικά με το ταξίδι.

Ο χρήστης χειρίζεται τα στοιχεία της οθόνης μέσω gestures, με το σύστημα να διαθέτει και τεχνολογία αναγνώρισης των συναισθημάτων των επιβατών, αλλάζοντας την εσωτερική ατμόσφαιρα του οχήματος προκειμένου αυτή να ανταποκρίνεται στο πως αισθάνονται. Παράλληλα το σύστημα μπορεί να μοιραστεί την συναισθηματική κατάσταση του επιβάτη με άλλα κοντινά οχήματα, έτσι ώστε να συμβάλει στην αποφυγή ατυχημάτων.

Στο περίπτερο της Hyundai Mobis στην CES οι επισκέπτες θα δούνε και το πως λειτουργεί η τεχνολογία Communication Lighting που επιτρέπει στα αυτόνομα αυτοκίνητα να επικοινωνούν με τους πεζούς και με άλλα οχήματα, χρησιμοποιώντας έξυπνα φωτιστικά σώματα.

Στην CES η Hyundai παρουσιάζει το πρώτο σύστημα πλοήγησης Holographic Augmented Reality (HAR) που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την WayRay. Πρόκειται για ένα επαυξημένης πραγματικότητας head-up display που προβάλει τις απαραίτητες πληροφορίες στο παρμπρίζ ενός Genesis G80.