Τα χρώματα του Ford Fiesta WRC του Valtteri Bottas

Σχετικά άρθρα

Πριν ένα μήνα, ο Valtteri Bottas ανακοίνωσε ότι θα κάνει το ντεμπούτο του σε αγώνα του WRC συμμετέχοντας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος rally της χώρας του, το Arctic Rally, οδηγώντας ένα Ford Fiesta WRC.

Σήμερα, η M-Sport σε συνεργασία με το σχεδιαστή Oinasneva παρουσίασαν τα χρώματα του αγωνιστικού με το οποίο θα τρέξει ο 29-χρονος Φιλανδός οδηγός της Mercedes από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου. Συνοδηγός του Bottas στο Fiesta WRC θα είναι ο Timo Rautiainen, ο οποίος έχει κατακτήσει μαζί με τον Marcus Gronholm δύο φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Εκτός του Bottas, στο Arctic Rally έχουν τρέξει στο παρελθόν και άλλοι οδηγοί της Formula 1 όπως ο Mika Hakkinen, ο JJ Lehto, ο Kimi Raikkonen και ο Heikki Kovalainen.

Σε σχετική δήλωση του, ο Bottas είπε:

Αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία να μάθω τον κόσμο των rally. Είναι όλα καινούργια για εμένα και θα οδηγήσω ένα WRC αυτοκίνητο για πρώτη φορά. Είμαι οδηγός και όπως πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μαϊάμι 2024, FP1: Ταχύτερες οι Red Bull, ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου, καθώς στο GP του Μαϊάμι θα έχουμε τον δεύτερο συνεχόμενο...