Θα μπορούσε η παραπάνω εικόνα να είναι από ένα πανάκριβο κεντρομήχανο supercar, αλλά έλα που είναι απλώς ένα Fiat 500e. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο που παρουσίασε η Harman International στην CES και ξεχωρίζει μιας και δεν διαθέτει οροφή. Στο εσωτερικό του υπάρχει μια νέα οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και μια νέα κεντρική κονσόλα που ενσωματώνει τα κουμπιά του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Το πρωτότυπο διαθέτει μια σουίτα τεχνολογιών που του επιτρέπει να παρακολουθεί, να καταγράφει και να αξιολογεί το περιβάλλον που κινείται. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με πέντε κάμερες, αλλά και με συστήματα παρακολούθησης τυφλών σημείων, βοηθού αλλαγής λωρίδας και προειδοποίησης σύγκρουσης.

Φέρει ραντάρ LiDAR που συμβάλει στην ανίχνευση προπορευόμενων οχημάτων προκειμένου το όχημα να διατηρεί μια ασφαλή απόσταση, ενώ μέσω αισθητήρων στο εσωτερικό μπορεί να μετρά τους καρδιακούς σφυγμούς, να καταγράφει την διάμετρο της κόρης των ματιών, να αναλύει την αναπνοή των επιβατών ώστε να μπορεί να καταλάβει την συναισθηματική κατάσταση τους. Η Harman τονίζει πως η τεχνολογία αυτή θα επιτρέψει στα αυτόνομα αυτοκίνητα επιπέδου 3 να γνωρίζουν εάν ο οδηγός είναι έτοιμος να αναλάβει την οδήγηση του αυτοκινήτου.