Δίνεις περισσότερα από 300.000 ευρώ για να αποκτήσεις μια Rolls-Royce Cullinan. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες είναι το αυτοκίνητό σου να είναι ακριβώς ίδιο με αυτό κάποιου γνωστού σου. Κάπως έτσι μπορείς να καταλάβεις γιατί όλοι οι μέχρι σήμερα ιδιοκτήτες μιας Cullinan δεν την έχουν επιλέξει στον βασικό της εξοπλισμό, τοποθετώντας σε αυτή την δική τους πινελιά, μέσω του τμήματος εξατομίκευσης της Rolls-Royce.

Η Rolls-Royce προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών εξατομίκευσης ώστε κάθε αυτοκίνητό της να είναι ξεχωριστό. Από ειδικά χρώματα και διακοσμητικά, μέχρι επιχρυσωμένο Spirit of Ecstasy, ειδικές ανάγλυφες επιφάνειες και δερμάτινες επενδύσεις ακόμη και στον χώρο αποσκευών.

Συνήθως ο κάθε πελάτης κάθε Rolls-Royce προσθέτει επιλογές αξίας 40% της αξίας του μοντέλου, με το τμήμα εξατομίκευσης να είναι η αιτία που η Rolls-Royce παρουσιάζει τόσο μεγάλα κέρδη. Η βρετανική εταιρία μάλιστα, προκειμένου να εξασφαλίσει πως θα μπορέσει να ικανοποιήσει την ζήτηση για εξατομικευμένα αυτοκίνητα, προχώρησε στην πρόσληψη επιπλέον 100 υπαλλήλων, προκειμένου να εργαστούν στο συγκεκριμένο τμήμα.