Η Ferrari ξεκινάει σειρά αγώνων για τις F40 Competizione και F50 GT

Σχετικά άρθρα

Αυτό που κάνει μοναδική τη Ferrari είναι η ιστορία της, η οποία είναι τόσο μεγάλη και πλούσια ώστε να μπορεί να βρει αναρίθμητες πρωτοβουλίες για τους πιστούς πελάτες της να ανταποκριθούν σε αυτή.

Το Corse Clienti, για παράδειγμα, είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο ο κατασκευαστής sport αυτοκινήτων από την Ιταλία δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να οδηγήσουν ένα μονοθέσιο της Formula 1 σε οποιαδήποτε πίστα σε όλο τον κόσμο, και είναι εν ενεργεία για πάνω από 15 χρόνια. Τώρα, όμως, η Ferrari έρχεται με ένα νέο πρόγραμμα αγώνων, που το ονομάζει Club Competizioni GT.

Στο νέο αυτό πρόγραμμα θα μπορούν να πάρουν μέρος μόνο GT αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει η Ferrari από το 1989 και μετά, και ανήκουν στους φανατικούς συλλέκτες της. Πιο συγκεκριμένα, στο Club Competizioni GT έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν ακριβώς 12 αγωνιστικά μοντέλα, όπως η F40 Competizione, η 575 GTC, η 348 LM, η 360 GT, η F430 GT3, καθώς και τα νεότερα αγωνιστικά όπως οι εκδόσεις GTE και GT3 των 458 και 488. Το πιο εντυπωσιακό, εξεζητημένο και σπάνιο αγωνιστικό είναι η F50 GT, καθώς κατασκευάστηκαν μόλις 3 αυτοκίνητα!

Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων αγωνιστικών της Ferrari θα έχουν την ευκαιρία να στείλουν τα αυτοκίνητά τους με την υποστήριξη των Ιταλών σε όποια πίστα επιθυμούν, ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα αγώνων από τη Ferrari που περιλαμβάνει πίστες όπως το Mugello, η Vallelunga, η Indianapolis και το Fuji, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται τον προσεχή Απρίλιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...