Έπεσε η θρυλική γέφυρα στο εργοστάσιο της Packard στο Detroit

Σχετικά άρθρα

Η συγκεκριμένη γέφυρα ήταν το σήμα κατατεθέν του εργοστασίου της Packard στο Detroit. Η γέφυρα ήταν μέρος μιας γραμμής παραγωγής αυτοκινήτων, αλλά χθες, η γέφυρα κατέρρευσε.

Αιτία ήταν η κακή συντήρηση, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και της ακραίες θερμοκρασίες. Ο Joe Kopietz, εκπρόσωπος της Arte Express, που εξαγόρασε το εργοστάσιο το 2014, δήλωσε πως η κατάρρευση συνέβη χθες στις 15:00 τοπική ώρα και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Το εργοστάσιο κατασκευάστηκε το 1903 και λειτούργησε μέχρι το 1956. Η γέφυρα κατασκευάστηκε το 1939. Ο Περουβιανός επενδυτής, Fernando Palazuelo, ιδιοκτήτης της Arte Express, θα επενδύσει 300 εκατ. δολάρια ώστε να αναμορφώσει την περιοχή, να χτίσει σπίτια, χώρους τέχνης και όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, και μία πίστα καρτ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...