Η Morgan μας δείχνει καμουφλαρισμένο το νέο “Wide Body” σπορ μοντέλο της

Σχετικά άρθρα

Τον επόμενο μήνα η Morgan θα παρουσιάσει επίσημα στην έκθεση της Γενεύης το νέο της σπορ μοντέλο. Για την ώρα αυτό έχει κωδική ονομασία “Wide Body” και θα κατασκευάζεται πάνω σε μια νέα αλουμινένια πλατφόρμα που θα είναι δυο φορές πιο άκαμπτη από την τωρινή αλουμινένια πλατφόρμα.

Μηχανικά θα φορά έναν νέο κινητήρα, χωρίς η εταιρία να αναφέρει ούτε την διάταξή του, ούτε την χωρητικότητά του. Οι φήμες θέλουν το μοντέλο να παίρνει κίνηση από έναν turbo εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 350 ίππων.

Σχεδιαστικά βλέπουμε πως διατηρεί τον κλασσικό σχεδιασμό και η εταιρία αναφέρει πως το νέο της μοντέλο θα είναι το πιο ικανό μοντέλο παραγωγής που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα.

Η κίνηση θα μεταφέρεται στον πίσω άξονα είτε μέσω χειροκίνητου, είτε μέσω αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Αργότερα είναι αρκετά πιθανό να προσφέρεται και ως αμιγώς ηλεκτρικό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...