Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition

Σχετικά άρθρα

H Range Rover παρουσιάζει σήμερα το Velar SVAutobiography Dynamic Edition. Πρόκειται για το ταχύτερο και ισχυρότερο Velar και κάτω από το καπό του κρύβει έναν κομπρεσοράτο V8 5,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 550 ίππων με 680 Nm ροπής.

https://www.youtube.com/watch?v=XhcQLvjrlL4

Ο κινητήρας συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που επιτρέπει στο μοντέλο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 274 χλμ/ώρα. Το σύστημα τετρακίνησης έχει αναβαθμιστεί, τα φρένα έχουν μεγαλώσει και αποτελούνται από δίσκους 395 mm μπροστά και 396 mm πίσω, με τις δαγκάνες να είναι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα.

Οι ζάντες είναι διαστάσεων 21″, ενώ 22″ υπάρχουν στον πρόσθετο εξοπλισμό. Στιλιστικά το μοντέλο διαθέτει νέους προφυλακτήρες, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και μαύρα διακοσμητικά. Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ τιμόνι με αλουμινένια paddles και carbon διακοσμητικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...