Η Mitsubishi παρουσίασε ένα ακόμη facelift της τρίτης γενιάς τους ASX, η οποία παρουσιάστηκε το 2010. Το ανανεωμένο ASX αποκτά τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της ιαπωνικής εταιρίας, την Dynamic Shield, έχοντας νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέα LED φωτιστικά σώματα, ενώ προσφέρεται και σε νέα χρώματα, όπως τα Red Diamond, Sunshine Orange και Oak Brown.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέα οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας διαστάσεων 8″, με σύστημα πλοήγησης της Tom Tom και πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Η εταιρία θα προσφέρει και ένα app για smartphone που θα δείχνει τα διανυθέντα χιλιόμετρα, το κοντέρ, τα προειδοποιητικά λαμπάκια και άλλες πληροφορίες.

Στην Ευρώπη το ανανεωμένο Mitsubishi ASX θα προσφέρεται με τον ατμοσφαιρικό 2,0-λιτρο κινητήρα βενζίνης που συνδυάζεται είτε με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με το INVECS 3-III CVT που μιμείται έξι σχέσεις με Sport λειτουργία. Παρότι η Mitsubishi δεν αποκάλυψε την ιπποδύναμη του κινητήρα, η λογική λέει πως αυτός θα αποδίδει 150 άλογα με 195 Nm ροπής.

Στο δελτίο τύπου, η Mitsubishi δεν κάνει καμία αναφορά σχετικά με diesel κινητήρες, κάτι που σημαίνει πως ο 1.600αρης diesel καταργείται. Το ανανεωμένο ASX θα προσφέρεται τόσο ως δικίνητο, όσο και ως τετρακίνητο.