Πωλείται ένα από τα 63 Mazda MX-5 Roadster Coupe Type S

Σχετικά άρθρα

Ένα από τα πιο σπάνια Mazda MX-5 που κατασκευάστηκαν ποτέ, αναζητά νέο ιδιοκτήτη. Πρόκειται για ένα από τα 63 Roadster Coupe Type S που κατασκεύασε η Mazda το 2004 και ένα από τα 179 MX-5 Miata Roadster Coupe που δημιουργήθηκαν.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα και ξεχωρίζει λόγο της μεταλλικής οροφής που βελτιώνει την ακαμψία και την αεροδυναμική του μοντέλου. Λόγω αυτής, το βάρος του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί κατά 10 κιλά. Κίνηση παίρνει από τον 1.800αρη κινητήρα απόδοσης 158 ίππων που συνδυάζεται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Σύμφωνα με τον πωλητή, το αυτοκίνητο έχει ανακατασκευαστεί πλήρως, έχει ξαναβαφτεί και έχει διανύσει 48.000 χλμ. Βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ, με τον πωλητή να αναφέρει πως μπορεί να αποσταλεί σε όλο τον κόσμο. Η τιμή του ανέρχεται στα 30.000 λίρες (€34.200).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr