Η προηγούμενη γενιά του Toyota Auris πωλείτο στην αγορά των Η.Π.Α. ως Corolla iM (πρώην Scion iM) και ο επαγγελματίας οδηγός drift Fredric Aasbo έτρεχε με ένα κατάλληλα τροποποιήμενο αγωνιστικό στο πρωτάθλημα Formula Drift.

Το drift αυτοκίνητο του Νορβηγού αποδίδει 1.000 άλογα στους πίσω τροχούς, με την συνολική βελτίωση του αγωνιστικού να γίνεται από την Papadakis Racing, του ελληνοαμερικάνου Stephan Papadakis.

Ο κινητήρας είναι ένας turbo τετρακύλινδρος, ο 2AR, που μετά από μια σειρά αναβαθμίσεων, ανάμεσά τους και ψεκασμός νίτρο, σηκώνει 2,3 bar πίεση στο turbo και αποδίδει 1.000 άλογα με 1.152 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 4-τάχυτο dog box κιβώτιο.

Με την παρουσίαση της νέας γενιάς της Corolla, οι ίδιοι συντελεστές ετοίμασαν το νέο αγωνιστικό, και πλέον το παλιό βρίσκεται προς πώληση από το Bring A Trailer. Η δημοπρασία λήγει το ερχόμενο Σάββατο, και μέχρι στιγμής το υψηλότερο bid είναι 10.000 δολάρια, αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι το τελικό ποσό θα είναι τουλάχιστον πενταπλάσιο.