Audi: Νέες τιμές και εκδόσεις για τα μοντέλα της

Σχετικά άρθρα

Η Audi ανακοίνωσε νέες τιμές αλλά και εκδόσεις για τα A1, A3, Q2 και Q3. Συγκεκριμένα προσφέρεται πλέον στην Ελλάδα το A1 SB 25 TFSI με τον 1.0 κινητήρα βενζίνης των 95 ίππων. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, με το μοντέλο να ξεκινά από τις 19.950 ευρώ.

To Q2 1.0 TFSI διατίθεται πλέον στα 22.430 ευρώ, διαθέτοντας και το πρόσθετο πακέτο εξοπλισμού Comfort που περιλαμβάνει αυτόματο 2-ζωνικό κλιματισμό, εμπρός υποβραχιόνιο και εξωτερικούς καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους.

Η Audi παρουσιάζει και τις Εκδόσεις Business για τα A3, Q2 και Q3. Αυτές προσφέρουν ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό χωρίς επιπλέον χρέωση, ώστε τα μοντέλα να μην υπερβαίνουν τα – ανά κατηγορία – όρια που έχει καθορίσει η Πολιτεία για τη φορολόγηση των χρηστών εταιρικών αυτοκινήτων.

Τα A3 Sportback Business 30 TDI και A3 Sport Sedan Business 30 TDI διατίθενται με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6-σχέσεων, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 22.430 ευρώ (λιανική τιμή προ φόρων 16.992 ευρώ). Το Q2 Business 30 TDI S tronic, με το κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο της αγοράς, διατίθεται στα 27.990 ευρώ (λιανική τιμή προ φόρων 19.993 ευρώ).

Το Q3 Business 35 TDI S tronic έχει προτεινόμενη λιανική τιμή 37.590 ευρώ (λιανική τιμή προ φόρων 24.993 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...