Η Koenigsegg έχει κάνει γνωστό ότι θέλει να μεγαλώσει, γι’αυτό και ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο supercar, το οποίο θα είναι πιο “προσιτό” για να προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό και θα προστεθεί στην γκάμα της εταιρίας. Έτσι, δεν μιλάμε για τον αντικαταστάτη της Agera RS, ούτε μια έκδοση της Regera, με το νέο αυτοκίνητο της σουηδικής εταιρίας να κοστίζει μεταξύ 600.000 και 800.000 ευρώ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Bloomberg, ο Christian von Koenigsegg δήλωσε ότι μέχρι το 2022 θέλει η εταιρία του να παράγει χιλιάδες αυτοκίνητα ετησίως, από τα 20 που βγαίνουν από το εργοστάσιο της στο Angelholm σήμερα κάθε χρόνο. Αυτό θα έκανε την εταιρεία του σοβαρή απειλή για τη Ferrari και άλλους κατασκευαστές supercars, όπως η Lamborghini, με τον von Koenigsegg να τονίζει ότι μερικοί πελάτες επιλέγουν ήδη τα αυτοκίνητά της εταιρίας του αντί για μια Ferrari.

Να θυμίσω, ότι η Koenigsegg ανακοίνωσε πριν περίπου έναν μήνα την συνεργασία της με την NEVS, δημιουργώντας συνέργειες μεταξύ των γεωγραφικών αποτυπωμάτων, των εμπειριών και των ικανοτήτων τους.